top of page

I’M ME JEWELLERY is opgericht door Imme de Rooij-Hagen, getrouwd met Joost en  moeder van drie meisjes. Imme is werkzaam in het basisonderwijs. Imme wil haar dochters meegeven dat je altijd jezelf mag zijn en dat ook mag laten zien: I’m me! Imme: “Sieraden zijn meer dan alleen accessoires. Ze weerspiegelen je kracht, persoonlijkheid en stijl. En juist daarom zou elke vrouw zichzelf mooie sieraden moeten gunnen. Met een paar statement-oorbellen, een ketting in jouw favoriete kleur of een ring met je eigen geboortesteen laat je de wereld zien wie je bent.”

Imme: "Ik ben altijd al gek op mooie sieraden en op edelstenen. 
Mijn tante, Preyas, woont sinds mijn achtste in Australië. Ondanks de grote afstand hebben we een speciale band. Preyas is een beetje mijn tweede moeder. We zijn op dezelfde dag jarig en schelen precies 25 jaar. Veel mensen vinden dat we op elkaar lijken, dat vinden we altijd een leuk compliment! 
Dankzij Preyas mocht ik op mijn tiende gaatjes in mijn oren laten prikken. Mijn ouders wilden er eigenlijk nog mee wachten, maar toen ik met de post uit Australië oorbelletjes van lieveheersbeestjes kreeg, gingen ze overstag. Ik kon mijn geluk niet op! De avond voor we naar de juwelier gingen om gaatjes te 'schieten' kon ik niet slapen. Ik vroeg mijn moeder: 'Hoe ver weg staan ze dan eigenlijk, als ze schieten?' Een anekdote die nog vaak is verteld... 

Preyas verkoopt sinds 2005 haar zelf ontworpen sieraden in Australië, voornamelijk aan groothandels en op beurzen. 
Mijn geluk is dat ik al jarenlang de mooiste oorbellen en andere sieraden cadeau krijg met de post of als Preyas in Nederland is. Soms krijg ik foto's opgestuurd van tientallen oorbellen waaruit ik mag kiezen. Ik word altijd blij van al dat moois (en ook een beetje hebberig)!Al jarenlang kriebelt het bij mij om ook 'iets' met sieraden te doen. Nu is het dan zover, in samenwerking met mijn lieve tante. Zo leuk om er op deze manier een familybusiness van te maken. We zijn in één klap internationaal!"

bottom of page