top of page
Imme Jewellery web res-42
Imme Jewellery web res-24
Imme Jewellery web res-4
Imme Jewellery web res-45

OVER DE SIERADEN

De collectie van I’M ME JEWELLERY bestaat uit ringen, kettingen, oorbellen, armbanden en hangers met zorgvuldig geselecteerde edelstenen zoals maansteen, blauwe topaas, amethist, lapis lazuli, rozenkwarts, smaragd, saffier en labradoriet.Alle sieraden zijn gemaakt van nikkelvrij 925 sterling zilver en de gouden sieraden zijn verguld met 24-karaats goud, het meest zuivere goud dat er is. Dankzij de kwaliteit en schoonheid koop je de sieraden van I’M ME JEWELLERY niet voor even, maar voor het leven. De ene dag draag je ze naar een feestje, de volgende keer naar je werk of gewoon thuis. Alle sieraden van I’M ME JEWELLERY zijn zelf ontworpen en worden met de hand gemaakt in India.

De samenwerking met de juweliers bestaat sinds 2005. De ervaring door de jaren heen zorgt ervoor dat we zeer goede kwaliteit kunnen garanderen. 
 

De sieraden zijn gemaakt van 92,5% zilver, oftewel sterling zilver. Dat is de beste kwaliteit: 100% zilver is te zacht en minder dan 92,5% wordt snel zwart. Het zilver is nikkelvrij (veel mensen hebben een allergie voor nikkel).
De gouden sieraden zijn verguld (goldplated). Het goud dat gebruikt wordt, is 24 karaats, de dikte op de oorbellen 1 micron. Voor armbanden en ringen wordt 2,5 micron gebruikt: een dikkere laag, omdat deze sieraden vaak meer te verduren hebben. 
 

De sieraden zijn gemaakt met natuurlijke edelstenen. Edelstenen zijn een natuurproduct. Ze kunnen er soms nét even anders uitzien. Uiteraard worden de stenen voor oorbellen zeer zorgvuldig gematcht. 
 

De sieraden worden sinds 2005 in Australië en Nieuw-Zeeland verkocht in meer dan 150 winkels en op beurzen door Preyas jewellery

Ons motto is 'schoonheid en kwaliteit'. We doen er alles aan om dit na te streven bij het produceren van onze sieraden. 

bottom of page